top of page
Solpaneler på taget
Rene solceller producerer mere strøm.

Solcellevask i Sønderborg
Fra kun 299,-

Undersøgelser viser, at solcellers ydelse kan forringes med over 20 % uden regelmæssig rengøring og vedligeholdelse. Mange går derfor glip af gratis energi. Er du en af dem?


Elprisen er dyr. Solcellevask er billig.

logo vindue transparent gul.png

Bestilsolcellevask.dk

 Send forespørgsel

Tak, du hører fra os!

vask_tremmevindue2_edited_edited_edited.jpg
White on Transparent_edited.png

Firmaet holmgeirsson

Holmgeirsson v/Benjamin Wilde Holmgeirsson er et 100 % lokalt, lille firma i Kær,  Sønderborg. 

 Vask med ultrarent vand

Vi vasker solceller og vinduer effektivt med ultrarent vand, der hverken indeholder kalk, sæbe eller anden kemi. Vores udstyr gør det muligt at arbejde sikkert fra jorden, så stigen får vi sjældent brug for.

Dækker
Sønderborg området

Vi udfører solcellevask og vinduesvask i Sønderborg og på Als.

Ved større opgaver kører vi så langt som til Gråsten og Åbenrå.

91FBKZAJuPL._SL1500_.jpg

"Er solceller selvrensende, som folk siger?"

Selv om solpanelerne bliver skyllet i kraftig regn viser det sig, at der med tiden dannes en belægning af alger, snavs, pollen og partikler i luften, som ikke forsvinder af sig selv. (Prøv som sammenligning at se gennem et Velux-vindue, der ikke har været vasket i årevis.) Undersøgelser viser, at solcellers ydelse kan forringes med 20 % eller mere uden regelmæssig rengøring og vedligeholdelse!​​

"Hvad koster solcellevask? Kan det betale sig?"

Mange er ikke klar over, at de sandsynligvis kan spare penge på elregningen blot ved at få vasket deres solceller. Når solcellerne ikke holdes rene, vil en del solenergi gå tabt, og det betyder i sidste ende en højere elregning. Hvor mange penge du kan spare afhænger især af, hvor beskidte dine solceller er. Med en pris for solcellevask på normalt 20 kr. pr. solpanel plus opstart 99 kr. inkl. moms. skal det nok tjene sig selv ind igen!

"Hvor ofte bør man vaske solceller?"

Halvårlig vask er optimalt for, at dit solcelleanlæg altid kan producere sit maksimale. Vi anbefaler som minimum og få vasket sine solceller én gang årligt. Dermed sikrer du, at der ikke med tiden dannes et lag af alger og andet snavs der reducerer effektiviteten af dit solfangeranlæg.

"Kan jeg ikke ligeså godt selv gøre det?

Ja, hvis du har udstyr til at kunne gøre det. Men du bør ikke bruge vand fra vandhanen, fordi det kan efterlade kalkpletter. Du kan bruge regnvand eller købe blødgjort vand. Du bør heller ikke bruge sæbe, glasrens eller skarp glaskraber. Det kan skade solpanelerne og måske få betydning for din produktgaranti. Du kan slippe for besværet og lade os gøre det for dig, professionelt, nemt og hurtigt.

"Hvad er fordelen ved jeres vaskemetode?"

Vi bruger den mest effektive, skånsomme og sikre metode, da vi vasker solceller ved hjælp af ultra-rent vand og professionelt udstyr. Ultra-rent vand bruges til vinduesvask fordi det har fremragende rensende egenskaber. Det er 100 % kalkfrit og indeholder ingen sæbe eller kemikalier. Dine solceller bliver derfor rene igen, uden kalkpletter og sæberester. Vi kan oftest nå solpanelerne fra jorden ved hjælp af en vandførende teleskopstang med blød børste, og vi vasker på samme måde, som når vi vasker velux-vinduer udefra.

Competitive Pricing

 • Translation, / Localization / Transcreation 
  EUR 0.15-0.20 /word

 • Machine Translation Post Editing
  EUR 0.10 /word

 • Proofreading/Revision 
  EUR 0.05-0.08 /word
  S

Starting fee EUR 15.00

bottom of page